Natúr rizskásával sűríthetem a 3 hónapos babám tápszerét?
Figyelt kérdés
Eddig Nutriton-nal sűrítettem neki, bukásra be is vált, de szegény annyit kakil tőle, hogy éjszaka se hagyja aludni. Gondolom a szentjánoskenyérmagot nem igazán tolerálja. Rizskásák viszont 4 hónaptól ajánlottak csak. Ettől függetlenül használhatjuk már most sűrítésre? Vagy van bármilyen más alternatíva?aug. 7. 08:30
2/5 anonim válasza:
Sinlacot nem adnék neki (lásd összetevők), de rizskását sem ennyi idősen, inkább próbálj ki valami másik márkát.
3/5 anonim válasza:
Vigyázz a rizzsel, arzén lehet benne, a babának a relatív kis testsúlya miatt veszélyes lehet. (Ami direkt babáknak van rizses dolog, azt külön bevizsgálják.)
4/5 A kérdező kommentje:
A Sinlac-al is az a bajom, hogy abban is van szentjánoskenyérmag.
A Milupa babáknak való natúr rizskására gondoltam, az 4 hónaptól javasolt, de ugye sűrítésre nem kell belőle sok. Azt esetleg lehet? Vagy ezt az 1 hónapot valahogy bírjuk ki a Nutriton-nal inkább?
aug. 7. 12:15
5/5 anonim válasza:
Esetleg a nutilist megpróbálhatod. Sima keményítő, gyógyszertárban is kapható és tejfehérjés csoportban szokták ajánlani sűrítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!