Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Meddig sterilizáltátok a...

Meddig sterilizáltátok a cumisüvegeket?

Figyelt kérdés

1. Hány hónapos korig sterilizáltátok az üvegeket?

2. Minden használat után, vagy naponta egyszer sterilizáltatok?

jún. 15. 11:31
A kérdező szavazást indított:
3 hónapos korig
6 hónapos korig
1 éves korig
Sosem
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Vásárlás után egyszer kifőztem.
jún. 15. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Kb 5 hónapos volt, mikor tolatott meg forgott össze vissza és elkezdett mindent nyalogatni, amit talált.

Azóta nem sterilizáltam semmit.

Addig napi 1x csináltam, volt 3 cumisüvege, nem egyből evett egész nap.

jún. 15. 12:00
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

2 honapos koraig napi 1x, majd aztan 4 hos koraig 2 naponta.

Akkor hagytam abba vegleg, amikor a padlot kezdte el nyalogatni.

jún. 15. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Amíg használtunk üveget. 2 éves kora előtt kicsivel hagytuk el a tápszert, játszócumit meg 2 év 4 hónaposan. Addig bevagtam azt is naponta a mikrós fertőtlenítőbe. Nem is szenvedett meg a fogaival. Fogászunk szerint jócskán hozzájárul sokaknál, hogy nem fertőtlenítik rendszeresen pl: a játszócumikat, csak elmossák , így konkrétan 10⁴+ bacitelep érintkezik az ínyükkel.
jún. 15. 12:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Kisfiam koraszülött volt, így az elejében minden etetés után sterilizáltam.

Kb 10-11 hós koráig minden este, most 15 hónapos, őszintén 3-4 naponta dobom be a sterilizálóba a cumisüveget. De mostmàr csak reggel és este használjuk.

Egyébként a koraszülött osztályon is naponta 1x fertőtlenítették pl a mellszívót, pedig 3 óránként használtuk. Az üveg viszont mindig steril volt.

jún. 15. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
4, mert a pohár, kanál meg a keze is steril.
jún. 15. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
6, a pohár, a keze meg a padló nincs órakig a szájában. Azon nem nyammog, nem érintkezik vele addig.
jún. 15. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Szuletese elott 1x sterilizaltam mindent. Soha tobbe, mert semmi ertelme.
jún. 15. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:
6 hónapos koráig minden használta után sterilizáltam, most lesz 7 hónapos, még napi 1x vagy 2 naponta beteszem a Cumisüvegeket, de tányérját, kanalát nem sterilizálom. Igazából már csak megszokás.
jún. 15. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Ugye tudjátok, hogy abban a pillanatban nem steril, amikor kiveszitek a mikroból/egyébből? Még kórházban sincs eszeveszett sterilizálás, kivéve a műtőt, nyílt sebet, testüreget?
jún. 15. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!