Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Ergam csepp miatt kevesebb...

Ergam csepp miatt kevesebb lett a tejem. Miért nem fogadja el a tápszert?

Figyelt kérdés
Szülés után bent maradt véralvadék miatt ergam cseppet kell szednem amitől kevesebb lett a tejem. Próbáltam tápszert adni de nem fogadja el ahogy a cumit se. Mit tudok tenni?
2024. jún. 1. 07:15
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Milyen cumival próbálkoztál? Nekünk a Lansinoh vált be. Esetleg azt érdemes lenne kipróbálni. Plusz ha nem fogadja el a tápszert esetleg meg lehet próbálni egy kis adagot bekeverni - félig anyatej, félig tápszer.
2024. jún. 1. 08:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Rossmann, dm, bibs, mam és Philips cumikat próbáltuk ki. Olyan mintha túl hosszú lenne neki és öklendezik tőlük.
2024. jún. 1. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

A cumit engedd el, ha nem kell neki nem kell. Én fiam sem cumizik, pedig próbáltam neki adni. Helyette az ujját szopja :D cserébe ezzel jelzi, ha éhes vagy álmos. Mikor szoptattam akkor nekünk a Lansinoh cumisüveg vált be. Az hasonlít elvileg legjobban az anyamellre és kisebb az esélye a cumizavarnak is.

1ső vagyok

2024. jún. 1. 09:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Cumisüvegünk az Mam és Philips márkájú van itthon de kipróbálom a lansinoh üveget. Köszönöm !
2024. jún. 1. 09:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Vettünk Lansinoh cumisuveget és másik tapszert így megette, köszönöm az ajánlást!🙏🏻
2024. jún. 1. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Na nagyon örülök neki. Remélem hamar visszajön a tej mennyisége is :)
2024. jún. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!