Hogyan èrdemes adni?
Sziasztok kedvesek, anyukák!
Avokàdót hogyan adtok a babáknak? Ha mondjuk pèldául uzsonnàra adnàm, hogyan próbàljam meg? Pèldául ha nem kenős formában szeretnèm, hanem mondjuk felszelve, mit adjak mellè?
(11hónapos lesz a kislàny)
Köszi a segítsèget
Eppen ez a lenyege, hogy aranylag semleges iz. ;-)
Paradicsomot lehet melle adni.
Adhatod onmagaban, de szerintem ez igy olyan ures :D
Legalabb adj melle egy kis kenyeret, paradicsomot is. Vagy tonhalkremes kenyer+ rajta avokado, az is tok jo.
Vagy esetleg ebedkor, valamilyen husi+koret melle is jo szeletelve, en adtam igy is.
De mi leginkabb villaval osszenyomkodva, fuszerekkel, citrom vagy lime-mal fogyasztjuk, kenyerre kenve. Olyan 10 hos koratol mar kapja igy, annyi, hogy sot az ovebe nem tettem akkor meg.
Az avocado nagyon finom felszeletelve bagettra teve, felvaltva piros szinu californiai paprika szeletekkel. Vaj nem kell ala felreviszi az izt. ;-) Esetleg bagel megvajazva, megsutve melegszendvicskent, ha kiult, ra szeletelt avocado megszorva orolt fustol pirospaprikaval.
Ha meleg az avocado, olyan ize van, mint a fott tojasnak.
Az is nagyon jo, amit a 3-as irt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!