Hány db NeoCate tápszer írható fel egy hónapban?
Figyelt kérdés
#Hány darab tápszert írhat fel
ápr. 29. 13:11
11/14 anonim válasza:
9-es vagyok. Kimosod a cumisüveget mikor újat keversz? A fiam csak új tiszta cumisüvegből eszi meg a kaját. Adok neki mondjuk 150 ml. Nem elég akkor masik üvegbe kell adni nem ugyanabba vagy el kell mosni az üveget vagy nem eszi meg. Ha állt a tápszer azt se eszi meg. Kicsit melegebbnek kell lennie vagy nem eszi meg. Amíg ezekre nem jöttünk rá nekem is volt ki kellett párszor önteni, de hát na az nem tartható állapot, hogy kiöntjük. A férjemmel tápszerszakértőnek hívjuk a picit. Azért kérdeztem kimosod-e az üveget mielőtt csinálsz neki hátha a te babád is zavarja a használt üveg. Unokahúgom még a felmelegített tálszert is megette szóval ahány baba annyi evés :D
12/14 anonim válasza:
De akkor nekem nem jon ki a matek, ha csak ennyit eszik, hogy fogyhat el ennyi doboz? Vagy 20 percenkent ehes? :D
13/14 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam! Köszönöm ki próbálom!
sűrűn éhes, sokat eszik. De van hogy mint írtam, én számolom el az adagot és megcsinálom neki a sokat, és alig eszi meg…úgyhogy miattam fogy ennyi sajnos. De most megpróbálom úgy, ahogy a 11es mondta…hátha!
ápr. 29. 21:03
14/14 anonim válasza:
Szó szerint orvosa válogatja. Első babám után orvost váltottunk költözés miatt, második babánál másik doki más mennyiséget írt fel.
Az első ragaszkodott a 10 db-hoz. Se több, se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!