Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 2 hetes 4napos a kisfiam....

2 hetes 4napos a kisfiam. 75ml tapszert eszik 8x.100% tapszeres nemindult be a tejem. Csaszarral szultem En keltem hozza mert a korhazban besargultunk azota lement neki a szemfeherje is kitisztult. Jartatok mar igy?

Figyelt kérdés
Sajnos visszakerultunk a korhazba miutan hazajottunk 1 napot voltunk itthon mert nem evett aluszekony volt 20ml bol is bukott vissza. A korhazban megtanult enni szigoruan 3orankent keltettem a pelenkazassal. Viszont azota itthon egyenlore nem kel magatol neki allunk a pelenkazasnak akkor ugyanugy tudja hogy enni fog ott mar eszi a kezet razza a fejet stb. Eleinte aggodtam hogy keves az adag de 3180al szuletett 2950el kerultunk vissza kereken 2hete es most 3660g. Eleg szepen gyarapszik de sajnos nem kel magatol. Meddig fog ez igy tartani? Es meddig keltsem en?
2024. jan. 28. 08:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szia! Azota jobban 150 tapit eszik de kozben tejfeherje allergiank lett es sajnos minden mentes tapszert kap amitol sava van. Egyebkent mar megduplazta a szuletesi sulyat 3honapos koraban :) 10.en lesz 4honapos. Nehezek voltka a mindennapok sosem volt nagyevo a fiam..
2024. máj. 9. 08:38
 12/12 anonim ***** válasza:
10 es vagyok. Örülök neki 🥰
2024. máj. 11. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!