Tudtátok hogy a kecsketej alapú tápszer sokkal jobb a babának ?
Figyelt kérdés
Ez a tej hasonlít legjobban az anyatej összetételére. Ha én ezt tudom akkor annó abban az egy hónapban azzal próbálkozunk elsőként. Ez a kérdés csak azért született hogy hátha így másokhoz is eljut akik szintúgy nem tudtak róla es könnyebb lesz a babájuknak.jan. 22. 20:54
11/14 anonim válasza:
Na, ide is eljutott a kecsketej lobbi.
12/14 anonim válasza:
Egy allergiás szerintem születése után lesz allergiás. Nem úgy születik. Persze van olyan is,de az a ritkább.
Az én húgom súlyos allergiás volt. 4 éves korától. Tej, tojás, állati szőr, súlyos gyógyszerallergia. Ez utóbbi meg is maradt. De még ő sem volt születésétől allergiás. A tejérzékenysége úgy múlt el,ahogy jött pl. Pedig megvolt kb 30 évig neki. És huss...vége lett. Csak úgy.
Pedig ő aztán durva allergiás rohamokat produkált. Nyomták bele a szteroid injekciókat.
Lehet,ha kecsketejet kapott volna tehéntej helyett,ez az allergiája ki sem alakul.
13/14 anonim válasza:
11! Nem ártalmas lobbi legalább. A kecsketej nagyon egészséges. Bár minden egészséges ételt/italt így népszerűsítenének.
14/14 anonim válasza:
Én tejallergiásan születtem. Még az anyatejet se ihattam nemhogy mást. Ha allergiás vagy tökmindegy milyen tej. Nálunk mamám sok kecsketejet vett, unokáknak azt adott, de semmi változás nem történt. Ugyan úgy voltak betegek mint a többi is. Semmiben nem nyilvánúlt meg az állitólagos egészségesebb hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!