Gond lehet a tápszerrel?
Figyelt kérdés
Szerdán lesz 3 hetes a kisbabám. 100 % tápszeres. A kórházban a Milumil HA Start Prosyneot kaptam, így itthon is ezt adom. Tegnap jelentkeztek ezek a foltok, mintha pici pattanás vagy hólyagocska lenne: [link]
A széklete ilyen: [link]
Gond lehet szerintetek? Amúgy szívesen eszi, nem látom, hogy más gond lenne.
jan. 22. 20:30
1/3 anonim válasza:
Nekem is ezt kapja a kisfiam, de kap anyatejet is.
Kakija ilyen színű, de hígabb.
Az arcán is voltak ilyen pöttyök pár nap alatt elmúltak.
De ugye nem tudom nálunk ezeket mennyiben befolyásolja hogy van anyatej is.
2/3 anonim válasza:
Kisfiam is tápszeres volt, szintén tele lett pöttyökkel, hónapok után múlt csak el. Azt mondta az orvosunk, hogy ürülnek a hormonok, azért pöttyös. Semmit nem kellett vele csinálni, ártalmatlan dolog.
3/3 anonim válasza:
Tápszeres babáknak általában zöld a székletük. Ahogy az anyatejtől úgy a tápszertől is kipattognak kicsit. Elfog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!