Kinek melyik tápszer vált be?
Kislányom 3 hónapos és sajnos 1,5 hónapja kb estére kell neki pótlást adnom, eddig a milumil HA Start Prosyneo-Biotik tápszert kapta amivel nem is volt egy ideig baj viszont egy 2 hete kb hogy olyan nyugtalanul alszik tőle, sokat ficánkol és nem a kaki sem jött ki, majd a védőnő tanácsára váltottunk Beba expert pro sensiduo, viszont ez sem oldotta meg a problémát, ugyanúgy sokat ficánkol, nyugtalan az alvása és kaki szintén nincs ettől sem és még a pukival is erőlködik mire kijön.
Hozzáteszem a milumil-nál talán nem volt ennyire nyugtalan.
Nálunk sem vált be a prosyneo. És Lactogenre váltottam. Onnantól megszűnt a fél éjjel ringatás.
Viszont még így is volt, hogy szélcsővel vagy pukitornával kellett segíteni a pukit, kakit. Nem rendszeresen, de volt rá példa.
Akkor ezt kórháza (orvosa) válogatja. Császáros voltam, milumilt kaptunk. Egy ismerősöm 1 hónappal hamarabb szült ugyanott, természetes úton, nekik bebát írtak.
Egyébként ő is Lactogenre cserélte (bár neki már az első is azt ette) ugyanúgy székrekedés miatt.
4-es voltam
#2 vagyok. Nálunk pl a Lactogéntől fájt a hasa. 1 évesen a Lactogén 3-mas tejitalát vettem, de borzasztó volt. Így inkább maradt a Milumil.
Szóval ki kell tapasztalni, kinek mi válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!