Tejérzékenynek való tápszert hogy lehet 90%-os támogatásra feliratni?
1
A gyerekorvos 50%-os támogatással írta ki. Tudna 90%-kal is, vagy azt csak szakorvos?
Nem tudja valaki, hogy csak gasztrós vagy allergológus is kiírhatja?
Nekem elsőre nem volt túl jófej a doki és csak 50%-írta fel. Mentem a gyerekkel a gasztróra, megbeszéltük a tápszer váltást (Peptiről Pregominra), elhangzik, hogy akkor ezt is felírja a gyerekorvos 90%-ra 1 éves korig. Én meg csak pilláztam. A gasztrós doki is nézett egyet és a biztonság kedvéért írt egy javaslatot, így tuti volt a 90. A kostesónál simán felírta, még nem is voltunk vele gasztrón....
Itt a linken, ha lenyitod a "Felírhatóság" fület, ott leírja.
Egyébként sokszor olvasom ezt, hogy nem írja fel csak 50-re mikor felírhatná 90-re. Kiváncsi lennék, hogy miért van ez?
#5: szerintem ellenőrízhetik őket és biztos alaposan meg kell indokolniuk a 90%-ot.
Kérdező, szerintem kérdezd meg a gyerekorvostól, ha beválik a tápszer, hogy lehet-e 90%-os támogatással nektek. Mert hivatalosan felírhatja.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!