Miért nem szabad több tápszert adni az előirtnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kezdő anyukaként kérdezem, hogy miért kell betartani az adagolást? Kisfiam 4 kg, 90 ml tápszert ajánlott a védőnő alkalmanként, de az én fiam simán bevág 120 ml, ha 90 ml kap akkor még egyértelmüen éhes. A családban is azt mondják a "szakértők" (anyós), hogy ez rengeteg mennyiség és ne adjak neki többet, mert baja lesz. Mi történik ha többet kap az előirnál, mi baja lehet?2023. máj. 14. 17:34
11/14 anonim válasza:
4.5 kg volt a fiam anyatejből már a korházban is 110 et evett, mikor eredetileg megy magnyi a gyomruk, annyit adj amennyivel jól lakik, lehet akkor többet fog aludni és ha úgy nézed ugyan annyi lesz a mennyiség vagy picit több mintha 2 óránként kelne
12/14 anonim válasza:
Nekem a gyerek gasztroenterológus mondta hogy ami a dobozon van az csak ajánlás annyit adjak amennyit igényel.
Minden baba más, az enyém sokkal kevesebbeket evett mindig az ajánlásnál, én meg sík ideg voltam hogy miért. Nálunk az evés a rémálom, cserébe jól aludt mindig.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek 🥰 annyit fogok neki adni amennyit kér!
2023. máj. 14. 21:35
14/14 anonim válasza:
Szintén nagy evő volt a fiam piciként is, szépen gyarapodott, volt hogy beszólt a gyerekorvos, fogalmam sincs mi végre de épp letojtam.
Olyan 4-6 hós korukra szép husik tudnak lenni a zsíros tápszertől/tejtől, de pikk-pakk eltűnik amint kúszni, mászni kezdenek, a fiam hirtelen lett "szálkás" úgy 8 hónaposan. Most 1.5 évesen vannak fényevő napjai, amúgy sokszor nagyon jó továbbra is az étvágya, de már alig változik a súlya kb fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!