Miért ilyen nehéz ?
Mostanában minden etetés után 100 év mire talán sikerül hogy büfögjön. 3 hónapos pontosan 14 hetes .
Hajánál 3 kor mindig eszik és már jó ideje ha sikerül is akkor 40 perc a büfögtetési idő. Most 50 perc után feladtam. 2 büfi pozt váltogatok. Pelenkát is cseréltem . De semmi. Fel sem ébred persze és büfi sincs. De szerintem korábban fent lesz e miatt. Már nem tudom mit csináljak .
Nem biztos, hogy igényli màr..
3 hónapos..
Lassn maga is megoldja.
Ha 15 p után nem büfizett, akkor korábban is hagytam..
Ne kínozd magatokat🥰
Aludj!
Nappal böfiztettem csak mindig, mert olyankor nézelődött, és több levegőt nyelt. Éjszaka mindig úgy evett, hogy szinte félig aludt, nem nyelt levegőt. Így nem is böfizett utána.
Ha nem fáj a hasa, akkor hagyd, felesleges.
Kb 1 hetig bufiztettem a babam etkezesek utan, aztan feladtam. 😆Anyatejes volt ugyan, de csak bimbovedovel tudtam szoptatni, azzal meg ugye elvileg levegot nyel.
De nem volt hasfajos, ritkan bukott, nem ereztem szukseget, meg amugy szenvedes volt csak, mert o meg mondjuk azonnal felkelt, aztan altalaban nem is volt bufi, utana meg 1000 ev volt visszaaltatni. Mar 10 honapos, eddig tulelte 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!