Holnap megyünk kontroll vizsgálatra a 3 hetes babámmal meg lehet csinálni a tápszert előre holnap reggel?
Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 16:18
1/5 anonim válasza:
Nem kellene. Vigyél forralt vizet külön és keverd ott össze ha épp etetni kellene
2/5 anonim válasza:
Termoszban forró víz, a táp a cumisüvegben, mindkettő pontosan kimért mennyiségben.
3/5 anonim válasza:
Én vizet vittem a cumisüvegben, tápot kis tégelyben (valami saláta öntetes kis dobozka volt) és kevertem, ha szükség volt rá.
4/5 anonim válasza:
Mi van a tápszeres dobozra írva, meddig áll el a kész tápszer?
5/5 anonim válasza:
Meg. Mindig úgy csinálom, ha egy órán belül megeszi, eddig max 2 órát állt a táskámban szobahőn. Megette és nem volt baja. Már fél éves és full jó az immunrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!