Milyen tápszerek vannak, tejfehérje érzékeny csecsemőknek? Receptre mennyibe kerül átlagosan most, hogy mindennek az ára emelkedett?
A gyerekeim Pregomint kaptak/kapnak. A háziorvos 1 éves korig felírhatja 90%-ra. A fiamnak 50%-ra írta fel mert én kértem, csak akkor írta fel a amikor a gasztrós doki adott szakorvosi javaslatot. A lányomnak azt mondta a gasztrós, hogy ne szivassuk sima tápszerrel, ha ennyire terhelt a család. Ezt elmondtam a gyerekorvosnak és felírta max támogatásra (nem vittem javaslatot, bemondásra írta fel).
Ha nem írja fel akkor érdemes gasztróstól kérni javaslatot a tápszerrel és akkor tuti, hogy megkapod a max tamogatást, de remélhetőleg sikerül neked a szoptatás.
Amúgy, ha bemész a boltba akkor 4800 körül van 1 doboz (450g). Ez a lányomnak kb 5-6 napra elég (9 hónapos). Még fél áron is elég húzos a havi adag. Érdemes elintézi a 90%-ot.
Nálunk anyum, fiam, én, nővérem és a gyerekei, bátyám és a gyereke is érzekeny a tejre. Apu, a férjem és az anyósom "csak" laktóz. A mi családunkban még a glutén is probléma ráadásul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!