Refluxos lehet a babám?
Figyelt kérdés
Mindig sír evés után, de azt gondoltam azért, mert nem elég neki, de ma rájöttem ugy h más anyukatol olvastam, hogy mik a reflux tunetei, es az enyem is ugy csinal mintha nyelne vissza, es utana sir, mintha savas lenne. Meg rekedtes a hangja is. Jon is vissza neki. Hetfon beviszem a gyerekorvoshoz, de addig adnek neki valamit, ha esetleg van a gyogyszertarbol, olvastam ezt a gastrotusst, vagy tapszert kellene valtani?2022. szept. 9. 20:14
1/2 anonim válasza:
Emeld meg a kiságyat, lehet kapni babáknak ilyen reflux párnát.
Amúgy hasi ultrahangra kell elvinni. Mi voltunk, de nem refluxos volt szerencsére.
2/2 anonim válasza:
Nekem is refluxos volt a 2. Igen van ilyen,hogy csendes reflux,látni nem lehet mert visszanyeli és hát kellemetlen,van a sírás mikor feszíti is hátra magát.
Meg lehet emelni az ágyat,de minden mást már csak ha a gasztrologus javasolja.
A fiamnak a gasztrottus se volt elég,kellett savcsökkentő és spec tápszer is. Viszont mikor már felállt tünetmentes lett,és eltudta hagyni a savcsökkentőt,így kb 1 éves korig szedte csak. Később jobb lesz,ha ül,áll már.
Valamint a hozzátáplálás így kicsit máshogy volt nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!