Nem kell a babának a tápszer. Mit tehetnék?
Kisfiam hat hónapos.
Két hónapos koráig anyatejes volt, akkor hosszabb ideig kórházban voltam, azóta tápszeres. Nem volt gond a tàplálással, és amikor egy hónapja elkezdtem a hozzátáplálást, az is jól ment. Elfogadta a kanalat és minden ízt is. Viszont ezzel egyidejűleg a tápszer egyre kevésbé kell neki. Látom, hogy éhes, de a cumisüveget eltolja, tejpépből, főzelékből, gyümölcsből pedig megeszik szinte akármennyit.
Probáltam a gyerekorvos tanácsára sűrűbb tápszert, nem vált be. Próbáltam más cumisüvegből, az se jó, kinomban már pohárból is, az se jó, holott a vizet szépen issza belőle.
Mit tehetnék? Mit próbáljak ki?
A 2-es tápszer miben lenne más?
A tízórai étkezés van kiváltva, néha az uzsonna, a többi 5 alkalommal még a tápszerrel próbálkozom, de ha 120 ml lemegy alkalmanként, annak már örülök….
Mi az hogy az orvos nem enged?
És inkább éheztesd?
Pont ugyanannyira nincs joga ilyet javasolni, mint azt, hogy gyorsabban haladj.
A gyerekorvos csak azt szajkózza, hogy etessem, etessem.
De a gyerek össze szorítja a száját, elfordítja a fejét, nem és nem kell neki a tápszer.
Próbáltam többfajta tapszert, de semmi.
Még a legelső a legjobb, a Beba optipro 1.
Abból akarom kipróbálni a 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!