Milyen színű a babátok széklete tápszer után?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Engem az érdekelne, milyen színű a babátok széklete tápszer után. Tegnap kapott először tápot az enyém, aki 6 hetes, de zöld neki utána. Csak érdekelne, ez normális e. Laktozmentes tapot kap. Köszönöm..2022. márc. 27. 14:44
1/10 anonim 

válasza:

A HA és laktózmentes tápszer általában zöld kakit csinál.. a beba HA, Supreme, Sensiduo, laktózmentes sötét méregzöld és nagyon büdös🤷♀️😅
3/10 anonim 

válasza:

Az enyémnek is zöldes és büdi. 4 hetes.
4/10 anonim 

válasza:

Zöld a tapszerben lévő vitaminok miatt. Tök normális. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 😊 meg voltunk ijedve, hogy esetleg ez nem normális, tápszer cserére lesz szükség.. és mindig is zöld marad? Vagy beáll arra a sötét barnára?
2022. márc. 27. 16:14
6/10 anonim 

válasza:

Ha már vegyesen eszik, nem lesz ilyen.
7/10 anonim 

válasza:

Ha tápszer mellett nekem ugyanolyan sárga volt mint az anyatejesnek. Akkor volt csak zöld, ha túletettem.
8/10 anonim 

válasza:

Székrekedés miatt sajnos pont az előbb kellett szélcsövezni a tapszeres kisfiam. Hogy is mondjam, a régebbi “belesült” kaki volt zöld, a “frissebb” sárgás.
9/10 anonim 

válasza:

Komfort 1-et használunk zöld szinű és büdös nagyon.Ritkán sárga.
10/10 anonim 

válasza:

Zold szinu es rendkivul budos😄😄😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!