Kislányom tegnap volt 3 hetes.Ma kezdjük a tapszert neki(pótlás). Azt írja 3hetes kortól 120ml, viszont az Avent cumisüvegen 125-öt ír. Most addig ontsem a vizet , vagy lejjebb egy fokkal?bocsanat az értetlenkedesert csatolok képet mire gondolok

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 13. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
3 hetesnek 120 ml? Atyaég… az egy 3 HÓNAPOS adagja.
2022. febr. 13. 21:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Mivel nem volt elég a tejem, az orvos csak úgy elküldte felhobe valtsam ki, semmi tájékoztatás , így a tapszer dobozáról tájékozódtam. Arra az van írva , hogy 120 ml 3 hetes kortól. Én is gondoltam hogy nem fog meginni egy egész cumisuvegnyi tápot. Egyébként mindegy is mert meg sem issza nem hajlandó elfogadni a cumisuveget.
2022. febr. 14. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbálgatni kell, hidd el elfogadja. Nekünk a MAM-os vált be, annak volt olyan formája ami neki szimpatikus.
2022. febr. 14. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk meg pl pont a Philips. Se a Mam, se a TomeeTippee. Azokból valahogy nagyon ment neki, köpte kifelé.

Tényleg ki kell próbálni többet. De az is lehet, hogy másfajta tapszer fog beválni.

2022. febr. 14. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám most három és fél hónaposan eszik 120 ml-eket nappal, de éjjel pl. csak 90 ml-t. 3 hetes babának én is soknak találom. Szintén Avent cumink van kicsivel a 125 alá töltöm, de ha éppen úgy sikerül és pont a 125 csíkjáig megy, akkor sem lőnek vele. Nem számozták el, kimértem másik edényben, valamivel tényleg alatta van.
2022. febr. 14. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!