Lehet 2 féle tápszert használni?
Úgy gondoltam, hogy reggel pl kap Beba Sensiduot, este pedig Beba Optipro 2-t?
14 hónapos a kisfiam. Szorulása van az optipro-tól, ha csak azt kapja. Viszont, ha adok neki reggel Sensiduot akkor tud kakilni. Ezt így szabad?
Lehet persze.
#3: Gondolom csak kiegészítés, átszoktató időszakban. Sokan elnyújták azt, hosszú ideig adnak rendes étel mellett tápszert is.
Azt mondta a gyerekorvos, hogy ilyen korban felesleges még a tejital, igya a tápit. Pedig a védőnő már a tejitalt javasolta.
Egybekent a Sensiduo éjszakára nem teliti el, sokszor ébred, viszont az optirpoval végig alussza az éjszakát. Valamint úgy vettem észre éjszaka faj a hasa ha csak a sensiduot adom neki.
1. Köszönöm a konstruktiv hozzászólást… ja nem. Tapasztalatokra lettem volna kiváncsi!
A többieknek tényleg köszönöm a válaszokat :)
Miert ne lehetne ?
Nem merget adsz neki, azt nem lehet.
Köszönöm szépen!
8-as csak attól félek, hogy akkor megint szorulása lenne :( és borzasztó végig nézni, ahogy sírva paszirozz ki magából a székletet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!