Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Kevésnek tűnik a tejem,...

Kevésnek tűnik a tejem, Milumil Prosyneo HA start tápszer van itthon, de nem fogadja el 7 hetes babám. Mi lenne jó helyette?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom, hogy keserű, mert HA, de pl a Beba is ugyanilyen rossz? Vagy minden hipoallergén tápszer az?

És ha nem hipoallergént kap, akkor mit ajánlatok?

Lehet tőle baja? :/ Nincs érzékenység a családban.

Kinek mit fogadott el a gyermeke?

2022. jan. 25. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Most ugye hülyéskedsz!? Egyáltalán nem gyarapszik lassan! Tutira nem kevés a tejed.Ha kitartó vagy, hosszú távon sokkal egyszerűbb lesz a szoptatás, mintha tápszereznél.Nem kötelező persze, mindenkinek más kényelmesebb,de ha a cél a hosszú távú szoptatás, akkor most ne szoktasd le a ciciről.A növekedési ugrásokról olvass el pár cikket,ott leírják a folyamatot is.Nem kell megijedni,van ilyen.Ha igényli tedd mellre,a többit ő megoldja.

Az 5 gyerekes voltam, kitartás!

2022. jan. 25. 16:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha keresi a mellet, akkor tedd rà. Mindegy, hogy mennyi idő telt el az előző etetès òta.
2022. jan. 25. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én babám 8 hetes és attól a Milumiltól nem kakilt csak 3-4 naponta és akkor is sokat erőlködött, pedig krémes volt a kaki nem kemény. Én most már egy ideje a Beba SupremePro-t adom a kislányomnak, az eddig bevált, 1-2 naponta kakil és nincs baja tőle. Próbáltam a sima laktózos Milupa 1-et, de attól viszont szenvedett vagy 2 napig amíg ki nem kakilta teljesen.

Anyatejjel kapcsolatban pedig annyi, hogy biztos van tejed, mert folyamatosan termelődik. Azt javaslom, hogy akárhányszor csak akarja, tedd mellre :)

2022. jan. 25. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta neked, hogy ez rossz? Ez teljesen rendben van. Amíg van elég pisis pelus nem kell tápszer. Félre ne érts, nem a tápszer ellen vagyok, de ha szoptatni szeretnél ne adj neki, mert az okozhatja a kevesebb tejet. Tedd cicire folyamatosan, amikor csak akar. Én két sorozatot megnéztem netflixen annyit szoptattam, de 2-3 hónapos korára gyönyörűen beállt, nekem pl már olyan érzetű a mellem mint szülés előtt. 6 hét környékén van egy növekedési ugrás is, lehet nálatok épp az van. Szóval kitartás, ne add fel :)
2022. jan. 25. 19:30
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Folyamatosan tedd mellre, milyen anya az amelyik legalább a gyerek 4 éves koráig nem szoptat? Apuka meg mehet kurvázni, minden lényegtelen, egy számít LEGYEN MELLEN, LEGYEN MELLEN, különben igaz ugyan úgy fejlődik, de téged megbillogoznak.
2022. jan. 28. 09:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15. Neked mi bajod van? Elgurult a gyógyszer? Azt ugye tudod, hogy a mell nem apukának van elsősorban? És az az apuka aki azért kurvázik mert anyuka szoptat nemhogy nem apa de még férfi sem. :)
2022. jan. 28. 09:48
 17/17 anonim ***** válasza:
15 senki nem mondta neki se azt,hogy 4 évig szoptasson,se azt,hogy feltétlenül kell.Annyit mondtunk,hogy HA szoptatni szeretné a gyermeket, akkor most az elején kitartónak kell lenni,és sokszor mellre tenni.Mert ez bizony így működik,élettani folyamat.Annyi tej lesz,amennyi kell,ezt a mell onnan tudja,hogy mennyire van kiüritve,mennyiszer van ingerelve.Az apuka meg....ha ezért kurvázni megy, akkor menjen,és vissza se nézzen.Nem vagyok véresszájú szoptatásfan,csak van 4 iszsz szoptatott gyermekem,nekem könnyebbség volt szoptatni,mintha tápszereztem volna.A saját tapasztalatomat írtam csak le.A barátnőm nem így tett,ettől még a barátnőm maradt,és köszönjük szépen a férjem sem ment sehova,olyannyira,hogy várjuk az 5.csemetét.
2022. jan. 28. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!