Kinek hogy vált be a milumil komfort 1?
Előtte prosyneo ha használtuk de irtó hasfajos. (Biogaia espumisan infacol semmit se érnek ) Kiváncsi vagyok mikorra lesz ennek a tapszernek hatása.
A kakija zöldes színű.
Ez a komfort állaga olyan atlasznak tűnik nekem a prosyneo hoz képest , ráadásul csomosodik es alig olvad fel . Nektek is ? Mindent a leírtak alapján csinálok.
Kedves kettes !
Akármit csinálok akárhogy csinálom. Állandóan Csomós marad a táp.. nem oldódik fel.. pedig fele víz melegit bele a táp és a többi víz
Te nem tapasztaltál ilyet?
Vagy valaki aki ezt olvassa ?
ProsYneo nem volt IlYen sokkal jobb ilyen szempontból
Nekem ezzel sosem volt gondom. Voltak tápszerek ami nekem is nehezen oldódott, ezzel pont nem volt bajom. 3 éves de mai napig iszik esténként, szóval én is még naponta csinálom és nincs vele gondom.
Esetleg nézz rá a lejáratára, kicsi az esély de én jártam már úgy hogy patikában lejárt gyerek gyógyszert adtak el véletlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!