Hogyan adjátok az anti reflux tápszert a bukós babátoknak?
Ha tudsz sima tápszert adni neki, nem hányja ki sugárban, akkor minek az AR?
Nekem ez lenne a kérdésem az orvos felé is.
Mi anno anyatejjel kezdtünk. Annál is van olyan javaslat, hogy gélesre kevert Nutritonnal elő kell etetni a gyereket és rá mehet a szoptatás, a gél "megfogja" majd a gyomrában a nem sűrített anyatejet. Nem vált be. Minden ami nem sűrítve került be, sugárban jött ki (és fogyott a gyerek).
Ezért lett végül tápszeres, mert nem győztem fejéssel hozni a mennyiséget.
Az HAAR-t nem bírta, ezért a sima HA-t sűrítettük, de az egész mennyiséget és nagyon sűrűre. Simán adva semmi nem maradt benne.
Ilyet még nem is hallottam. A lányom is bukós volt, ezért Milumil AR Optimát evett, de csak azt, nem "kevertük" semmivel, nem kapott mellette simát is. Hozzáteszem, még az sem szüntette meg a bukást, de legalább érezhetően mérsékelte.
Meg amúgy is nonszensz, mégis mi a különbség aközött, hogy összekevered a kettőt, meg aközött, hogy kap 60 mili AR-t, aztán fél perc múlva még 90 mili simát? Én nem képzelem magam orvosnak, de ennek akkor sincs semmi értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!