Tobb tapit lehet adni az eloirtnal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Arra gondolok hogy 3 megengedett kanal mellett pl 4-et rakok abba amibe csak 3 kene? Szerintem nem eleg laktato a babamnak a tapija de a doki neni nem engedi hogy emeljem az adagjat (2orankent kel enni) bar probaltam hogy tobbet adok neki ugyse birja ki gondoltam h talan nem eleg eros neki a tapszer? Azert kerdezem hogy a megengedett kanalnal eggyel tobbet teszek bele.
Koszonom a segitseget!
2021. okt. 31. 02:19
11/26 A kérdező kommentje:
Probaltam mindent nem gondolom h mas miatt sir minden nap pontban 2 orankent
2021. okt. 31. 07:36
12/26 A kérdező kommentje:
3 honapos
2021. okt. 31. 07:37
13/26 anonim válasza:
Összesen hány alkalommal eszik 24 óra alatt, ha annyiszor adsz neki, ahányszor kéri?
14/26 anonim válasza:
Éjjel is 2 óránként kel? Az én babám 2 hónapos, tápszeres, nappal ő is jó esetben 2 órát alszik és eszik. Sőt, van, hogy 1 óra múlva újra éhes lesz. De meg sem fordult a fejemben, hogy ez gond lenne, hiszen szépen gyarapszik és sokat mosolyog. Éjjel 4 óranként kel. Nem csak éhség miatt kérhet 2 óránként cumisüveget, lehet csak szimplán cumizni akar. Az én fiam utálja a cumit, a mellemre szoktam tenni "cumizni". Attól, hogy nincs tejed, még megpróbálhatod mellre rakni.
15/26 A kérdező kommentje:
Biztos hogy ehes igen mivel hetek ota ezt jatsza nem gondolom h mas baja van minden aldott nap 2 orankent addig nem nyugszik mig nemkapja meg
Este 3-4 orankent kel!
2021. okt. 31. 12:23
17/26 anonim válasza:
Az enyémek is kb 2 óránként szoptak ennyi idősen, szerintem ez tök átlagos. Nagyon picike még, legyél türelmesebb vele.
18/26 A kérdező kommentje:
Beszeltem a vedonenivel adhatok neki a tapijaba egy kanalal tobbet o is igy etette a babajat :D es o maga irta hogy egeszseges a veseje semmi baj vele butasag :D
Koszonom a valaszokat!
2021. okt. 31. 16:02
19/26 anonim válasza:
Gondolom azért nem vagy hajlandó leírni, hogy hányszor eszik egy nap, mert egyből kiderülne, hogy nem túl sokszor.
20/26 anonim válasza:
Majd ne gyerek ide sírni, hogy egész nap üvölt a szorulástól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!