Beba expert pro HA 2 elkészítés után meddig adható?
Figyelt kérdés
Együtt alszunk a babámmal. Van úgy, hogy éjjel egyedül vagyok vele, olyankor nem tudom egyedül hagyni, ha felébred, amíg kimegyek tápszert csinálni, mert leesne az ágyról...viszont azt sem érzem jónak, hogy kiviszem magammal éjszaka a konyhába. Szóval meddig áll el szobahőmérsékleten ez a tápszer? Vagy csak frissen elkészítve adható?2021. szept. 27. 20:43
1/5 anonim válasza:
Meggugliztam, bár nyilván a dobozon is rajta van, hogy ami nem fogy el azonnal, azt öntsd ki. Azt viszont nem értem, miért ne vihetnéd ki a gyereket a konyhába... Hova teszed, ha mosdóba kell menned?
2/5 anonim válasza:
Csináld meg a szobában.. Meleg és hideg víz odakészítve, plusz a tápszer, cumisüveg. Összekevered kész, 15 mp.. Nekem anno a kórházban azt is mondták, hogy előre is el lehet készíteni, majd hűtőben max 12 órát tárolni. Csak akkor nem melegen, hanem hideg vízzel kell elkeverni, hűtőbe be, utána csak felmelegíteni.
3/5 anonim válasza:
En kiviszem magammal a konyhaba,nem kapcsolok csak minimalis fenyt...a tapszert este elkeszitem,s be a hutobe...30 mp alatt megmelegitem mikroban es megyek vissza a haloszobaba etetni...siman visszaalszik. B opcio,ha epp felkel es pont meg pisilnem is kell berakom a jarokaba..az annyira nem szokott tetszeni,de megse pisilhetek be...ha nagy wc-re megyek nappal is oda rakom...ilyen helyzetekre lett veve
4/5 anonim válasza:
Szia a mi babánk olyan volt (lehet mindenkié, nem tudom), hogy ha felkelt és nem kapott azonnal kaját akkor úgy üvöltött mint egy légvédelmi sziréna. Tehát az vált be, hogy bekevertem a kaját az üvegbe, hűtőbe tettem és mivel kézben nyugi volt felkaptam, mikro, majd vissza a szobába hamizni. Sose volt semmi baj, sose volt romlott. Mi így csináltuk.
5/5 anonim válasza:
Cumisuveg melegítő a szobaban? Az tartja is a meleget. Nekunk chicco digitális volt. Csak a vizet szükséges felmelegíteni, s mikor kel csak a tápszert bele keverni.
Illetve láttam olyat is az interneten, hogy vízmelegítő és hőtarto cumisuvegtartó. Amit a cumisuvegre kell tekerni. Elektromos. De ezt az utóbbit nem ismerem . Gondolom olyasmi lehet mint az autós cumisuveg/bébiétel melegítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!