Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Beba expert pro HA 2 elkészíté...

Beba expert pro HA 2 elkészítés után meddig adható?

Figyelt kérdés
Együtt alszunk a babámmal. Van úgy, hogy éjjel egyedül vagyok vele, olyankor nem tudom egyedül hagyni, ha felébred, amíg kimegyek tápszert csinálni, mert leesne az ágyról...viszont azt sem érzem jónak, hogy kiviszem magammal éjszaka a konyhába. Szóval meddig áll el szobahőmérsékleten ez a tápszer? Vagy csak frissen elkészítve adható?

2021. szept. 27. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Meggugliztam, bár nyilván a dobozon is rajta van, hogy ami nem fogy el azonnal, azt öntsd ki. Azt viszont nem értem, miért ne vihetnéd ki a gyereket a konyhába... Hova teszed, ha mosdóba kell menned?
2021. szept. 27. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Csináld meg a szobában.. Meleg és hideg víz odakészítve, plusz a tápszer, cumisüveg. Összekevered kész, 15 mp.. Nekem anno a kórházban azt is mondták, hogy előre is el lehet készíteni, majd hűtőben max 12 órát tárolni. Csak akkor nem melegen, hanem hideg vízzel kell elkeverni, hűtőbe be, utána csak felmelegíteni.
2021. szept. 27. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
En kiviszem magammal a konyhaba,nem kapcsolok csak minimalis fenyt...a tapszert este elkeszitem,s be a hutobe...30 mp alatt megmelegitem mikroban es megyek vissza a haloszobaba etetni...siman visszaalszik. B opcio,ha epp felkel es pont meg pisilnem is kell berakom a jarokaba..az annyira nem szokott tetszeni,de megse pisilhetek be...ha nagy wc-re megyek nappal is oda rakom...ilyen helyzetekre lett veve
2021. szept. 27. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia a mi babánk olyan volt (lehet mindenkié, nem tudom), hogy ha felkelt és nem kapott azonnal kaját akkor úgy üvöltött mint egy légvédelmi sziréna. Tehát az vált be, hogy bekevertem a kaját az üvegbe, hűtőbe tettem és mivel kézben nyugi volt felkaptam, mikro, majd vissza a szobába hamizni. Sose volt semmi baj, sose volt romlott. Mi így csináltuk.
2021. szept. 27. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Cumisuveg melegítő a szobaban? Az tartja is a meleget. Nekunk chicco digitális volt. Csak a vizet szükséges felmelegíteni, s mikor kel csak a tápszert bele keverni.

Illetve láttam olyat is az interneten, hogy vízmelegítő és hőtarto cumisuvegtartó. Amit a cumisuvegre kell tekerni. Elektromos. De ezt az utóbbit nem ismerem . Gondolom olyasmi lehet mint az autós cumisuveg/bébiétel melegítő.

2021. szept. 28. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!