Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Beba expert pro ha sensiduo...

Beba expert pro ha sensiduo receptre felirva milyen arban van?

Figyelt kérdés
Recept nelkul dmben eleg huzos az ara. Ize hasonlit az anyatejre? Estere semmi tejem nincsen es uvolt a kisbabam mert ehes de amit most irt fel az orvos (milumil komfort) nem fogadja el mert keseru neki :( ezt ajanlottak a tobbi forumon hogy bevalt potlasra mert finom edeskes ezert szeretik a babak.

2021. szept. 24. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon pontosat nem tudok mondani, de azt hiszem 4 darabért szoktam 7000 valahány forintot fizetni.
2021. szept. 25. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
De ez speciális gyógyászati tápszer. Van baja a babád emésztésének? Mennyi idős?
2021. szept. 25. 07:39
 3/4 A kérdező kommentje:
5 honapos. Refluxos ezert az anyatej elott is nutritonbol keszult gelt kap hogy a pocakjaba besurusodjon a tejci es kevesebb jojjon vissza. Allitolag ez a tapszer jo lenne ra. De ha az is olyan keseru mint a milumil komfort akkor ezt sem fogja elfogadni!!! :( ez tenyleg edeskes es jobban hasonlit az anyatej izere?
2021. szept. 25. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi Supreme Pro-t próbáltunk a BEBÁ-tól, szerintem a Milumil finomabb :D De tényleg tök más íze van, nekem a BEBÁ-nak kicsit ilyen vasas/fémes a vége, a kiolvasztott anyatejhez tudnám hasonlítani, egy próbát megérhet.
2021. szept. 25. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!