1 éves kor után váltok tápszerről junior gyerekitalra attól is jól lakik a babám?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 17:24
2/9 anonim válasza:
1 éves már azt eszi amit mi felnőttek, attól fog jól lakni. De persze adhatsz neki ilyet is normál étrend mellett.
3/9 anonim válasza:
De minek váltani? A junior ital csak egy rosszabb tápszer.
4/9 anonim válasza:
Persze jól fog lakni vele, sőt általában azt már dúsítják, hogy laktatóbb legyen. Igazából nem különösebben lényeges. Ha szereti tápszert adhatod neki azt is. Meg 3,5-es tejet is már 1 éves kor fölött.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem szerette a kisfiam, éjszaka felébredt nem aludt jól. Így maradtunk az eredetinél, lactogen harmony egyébként.
6/9 anonim válasza:
Most azért lettem lepontozva mert azt írtam rendes étellel lakasd jól az 1 éves "babát"?
7/9 anonim válasza:
6 én meg a nemzetközi ajanlasoknak megfelelően azt, hogy igaz már tejet is 🤷🏼♀️ Szerintem engedd el.
8/9 anonim válasza:
Én 3 éves koráig adtam a sima tápszert, ami anyatej helyettesítő, nem anyatej kiegészítő. Az a leginkább anyatej szerű utánzat.
Azóta meg kecsketejet iszik már 6 éves lesz, de kéri.
9/9 anonim válasza:
Nálunk nem vált be, most is 1-es tápszert iszik este, pedig lassan 2,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!