Hogyan tudom "átszoktatni" a tápszerre?
Figyelt kérdés
Eddig anyatejes volt, de nagyon megcsappant a tejem, most 6 hónapos, kb 2 hete kezdett kóstolgatni. Próbáltam tápszerből a Beba optipro 2-t, Beba expert pro HA 2-t, most a Milumil komfortot. A Bebátol nagyon székrekedése lett, pedig egy nap max 50 ml ment le neki, kicsit fintorogva. Most a Milumilt kaptuk, ez elvileg nem fogja meg a hasát, de csak nyammog, fintorog, grimaszol rá, 5-10 ml megy le. Rendes ételt ugye nem igazán eszik még, tejem szinte semmi, tápszer nem kell neki... Ilyenkor mi van? Hogyan adjam neki? Vizet iszik, azt szereti. Na de nem lehet vízzel jól lakni..2021. jan. 21. 12:34
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, néztem.. szívja egy picit, elkezd kapálózni, megnyomom semmi nem jön. Próbáltam hogy ide oda rakom egyik mellről a másikra, de nem nyel semmit pedig szívja ezerrel..
2021. jan. 23. 20:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!