Ez se jó? Harom hetes kisfiamnak korhazba felirtak a Milumil prosyneo ha tapszert. Ugy nez ki hasfajos lett. Egy napja valtottam Lactogen Harmonyra. Ejjel aludt mikor eloszor megkapta, de azota nyuglodik ugyanugy.
Figyelt kérdés
Egesz nap fent van ringatni kell es igy este se fog aludni.
Mecsek teat adtam neki minimalisat most delutan. Izlett neki, de nem tudom mennyit ihat abbol.
Letezik hogy egy nap alatt kiderult hogy nem jo a Lactogen?
Hogy csillapitsam a fajdalmat?
2020. okt. 21. 18:08
11/11 anonim válasza:
A csecsemőkori hasfájás (kólika) ebben az életkorban kezdődik és sokszor 4-6 hónapos korig tart. A tápszerváltás nem mindig segít, inkább a hosszabb ideig történő büfiztetés, a has óvatos maszírozása, probiotikum (pl. Protexin Restore) adása ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!