Meddig kell pótolni tàpszerrel, és mikortól lehet mást adni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel 7 hónaposan abbahagyom a babám szoptatását. Meddig kell neki anyatej helyett tápszert adni, és mikortól lehet mást, ami tej alapú (erre is írtok példát?)? Hozzátáplálást már elkezdtük.2020. szept. 11. 19:50
1/5 anonim válasza:
Nekem sajnos 5 hétig volt tejem, 10 hónaposan adtam neki elsőnek kakaót és tejet ami laktózmentes volt 1 évtől már nem is igényelte a tápszert, kiköpte ha adtam neki
2/5 anonim válasza:
És azt elfelejtettem írni hogy a pizsama hamit 5 hótól itta minden este
3/5 anonim válasza:
2 éves koráig érdemes adni neki. A tejet, ha lehet, ne erőltetsd, főleg egy éves kora előtt ne. A tejitalokról engem lebeszélt a védőnő, szerinte a tápszer jobb, mert vannak benne vitaminok, ásványi anyagok.
4/5 anonim válasza:
Nem muszaj tejet adni neki. 1 éves kor alatt nem ajánlott és nem is szükséges, jobb a tapszer. De ha egy kaja tejjel készül, azt már 7 honaposan is kaphatja ha nem érzékeny rá.
5/5 anonim válasza:
Fél éves kortól mehetnek a tej termékek, ha nincs érzékenység. Itt érdemes figyelni azt a táblázatot amit amúgy is nézel
De tejet ételen kívül önállóan csak 1 éves kora után lehet. Az ajánlások eltérőek. Én ahogy utána olvastam azt az ajánlást tartom a legésszerűbbnek ami 2 éves korig a tápszert ajánlja. Mertna tehén tejnél jobb a tápszer összetétele, több mindden van benne. A tejital jó marketing, de igazából a tápszer még q éves kor után is jobb kint a tejital.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!