Miért nem eszi a tápszert?
Figyelt kérdés
7 hónapos lányomat csak álmában tudom tápszerrel megetetni, ha ébren kínálom akkor kézzel-lábbal, sírva tiltakozik. Akkor is ha már bőven éhes. Hozzátáplálás már megy, így naponta 2szer vagy 3szor kap gyümit, de ugye kéne napi 500 ml tejalapú is neki. De egyszerűen nem fogadja el. Hajnalban egyszer kel enni, olyankor szó nélkül megiszik 170-200 ml-t. Nem hiszem h a cumisüveg zavarja, a teát gyönyörűen issza ugyanolyan üvegből. Mit csináljak vele? Így most a napközbeni alvásaikor csempészek bele még 2-3 dl-t, de ez így nyilván nem normális. Próbáltunk többféle tápszert, minddel ezt csinálja.2020. aug. 17. 22:01
1/4 anonim válasza:
Nem szereti. A fiam sem. Bár kettő bejott neki. Amíg kisebb volt a doki támaszkodott a HA tapszerhez. Akkor a Beba ha supreme volt amit hajlandó volt megenni. Aztan 6 honaposan váltottunk a Milumil optima 1-re. Ennek egyáltalán nincs kesernyés izé. Ezt szereti. Ti probaltatok nem ha tápot?
2/4 A kérdező kommentje:
Sosem evett ha tápot. A Lactogennel kezdtünk, de nagyok sokat bukott, úgyhogy váltottunk először a milumil optimára, aztán a milumil ar-re. Azt egy jó darabig ette, aztán már nem annyira, úgyhogy megpróbáltam a humana baby fit-et, de azt sem, úgyhogy most kapja megint a Lactogent. De nem eszik. Fogalmam sincs mit csináljak.
2020. aug. 18. 00:30
3/4 anonim válasza:
Elvileg tejalapú lehet mondjuk tejpep is. Azt szereti esetleg? A kisfiam azt is utalja. 😏 vagy vannak már a 2-es tapszerek 6 hónapos kortól de nem tudom, azok ízre jobbak e.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, tejpépet szoktam keverni a gyümölcsébe, csak úgy magában nem eszi meg... Körülnézek akkor a 2es tápszerek között, hátha.
2020. aug. 18. 10:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!