Mivel etessem meg az 5 hónapos kislányomat? Már az egészségemre rámegy a folytonos aggódás!
Az elejétől anyatejet és tápszert kap most lassan 5 hónapos kislányom. Anyatejből nincs elég, volt hogy csak is azt kapta és mégsem hízott tőle, sőt lejjebb ment a súlya, nagyon vizes volt pedig igyekeztem enni-inni bőven. Tápszer nem kell neki, kostoltuk már Milupát, Milumilt, Bebat, Lactogen Harmony van most ami elvileg ízleni szokott a babáknak az enyém mégsem szereti.
Tejpéppel próbálkoztunk nem nagy sikerrel, több jött ki a száján mint amennyit lenyelt.
Almát, répát, barackot kostoltatom vele, hozzàtáplálást nem kezdtünk el még. Mivel etessem meg, van valakinek valami ötlete?
Esetleg valami tápszer ötlet?
Pontosan ez van nálunk is, én idegroncs vagyok ha újból kell etetni... Tudom mi lesz és előre félek. Párom is próbálta etetni, ugyan az a végeredmény, tápszer literszámra a mosogatóban végez.
Még abba a banános megoldásba bízok ...
Már én is gondoltam rá, megkérdezem a gyerekorvost .
Köszönöm akik eddig írtak, ha valakinek van még ötlete ossza meg velünk :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!