Ne adjak neki éjjel enni?
Én semmiképp nem adnék neki teát vagy vizet, ezek egyelőre nem hasznosak számára, csak a helyet foglalják. Ráadásul, ha tényleg éhes, akkor utána nem fog tudni visszaaludni. - legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Felnőttként is, ha éhes vagy, de enni nem tudsz valami miatt, szokták javasolni, hogy kis folyadékot. De ettől maga az éhség nem múlik el, csak kis idővel talán kitolódik, meddig bírod. Ugyanez egy picinél teljesen más.
Az meg, hogy ebben a meleg, nyári időben napközben talán enni nem eszik annyit, azt nem csodálom. Ha a hűvösebb időben (éjjel) pótol, azt meg teljesen megértem. - illetve amint írtad, hogy rendkívül mozgékony gyermek. Napközben "nincs ideje" enni. Ha érted, mire gondolok.
Hidd el, el fog múlni, de 6 hónaposan meg nagyon pici ahhoz, hogy ezt szabályozza. Ha egyébként szépen fejlődik, van is étvágya azért, akkor nagy baj nincs. Talán majd ősszel, ha kicsit hűvösebb lesz napközben, akkor többet képes enni nappal.
(Abban nem tudok tanácsot adni, hogy esetleg szomjoltás céljából napközben hogyan, mert szoptattam, ő azt kapta, ha szomjas volt. Nem tudom, hogy tápszerrel lehet-e hígabbat csinálni, mint pl a vizesebb előtej. - ehhez nem értek, csak egy ötlet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!