Hogy szoktassam át az 1évesemet a tápszerről a vízre,gyümölcslére?
Nem megkövezést akarok,csak segítséget.
Az alanyom napi 800-900mili tápot megivott mert alig evett,ehhez kb 1,5dl vizet ivott meg.
A státuszon beszéltük hogy kb 500ra kellene csökkenteni( reggel-este) ami már megoldható lenne mert eszik rendesen fogjuk rá..
Viszont az istenért sem iszik!!!
2 napja bőgök este hogy az eddigi folyadék felét viszi be...
Már próbáltam: almalé 100%, szentkirályi ízesített felvizezve,kubu pürét felvizezve,teát adtam...mindent amibe nincs cukor de a maximum 2-3dl volt...400-500mili táppal.
Ma megkóstolta a tejet de 2 korty...
Hát ezt a gyerek nem néz tvt elvemet 10hósan feladtam..
Nincs kedvenc mese de ezzel nincs is baj, játék sincs amivel alszik ő ennyire a tárgyakhoz nem ragaszkodik. 360as poharat vettem neki ebből iszik már csak de itatom mert a nyakába borítaná..
Tegnap 2.5dl volt azzal 700táp mellett kiegyezek,de jövőhéten 600milit kap remélem többet fog inni...
11, másfél éves már a fiam, és igen, naponta néz fél órát délelőtt. Remélem ettől még jót fogsz aludni.
Én nem hiszek az ilyen korlátokban, a mértékletességben hiszek. Digitális világban élünk már.
15/15 nálam megy egész nap de kb csak a reklám érdekli ;)
Mi is felnőttünk tv elött is..
14/15 igazából lekell róla szoktatni nem akarok tápot vizezni :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!