Hogyan szerettessem meg a babámmal a tápszert 10 hónapos korában?
Anyatejről váltani kell már a tápszerre legalább éjszakára. Hozzá van táplálva.
De neki a felnőtt kaják kellenek, se a cumit nem szereti, de a cumisüveget sem... Max rágcsálja meg néha szopogatja ha teát iszik.
A tápszert kanállal fogadja el de 50 ml volt a rekord eddig. Itatópohárból sem akarja... Sokadik tápszer és nem szereti.
Amúgy az reális hogy a táblázat szerint 7 kanállal 210 ml vízbe feloldva 1 étkezésnek minősül? Akkora adag engem is jóllaktatna, nem túlzás az egy kissé?
A kisfiam 10 hónapos lesz most júniusban és este még 1-2x szoptatom.
Nem utolsó előtti 2, összeksvarodtak a válaszolók. Mindegy is kik, rá lehet ismerni a lenéző válaszra és a segítőkészre.
Aki segíteni akart, annak köszönöm de ezen az oldalon úgy látom ez nehéz menet..
Azt elfelejtettem hozzáfűzni a kérdésemhez, hogy a babám ekcemara hajlamos és állandóan kenegetjük, nehogy kijöjjön teljesen rajta.
Emiatt a tejtermékek húzósak.
6 hónapos koráig én is növényi tejet fogyasztottam, mert kipattogott ha tehentejet ittam..
Így most a tápszert félve kezdtem, de hipoallergén és keveset iszik belőle.
Valamint a tejtermékeket emiatt még csak kezdjük bevezetni, Sok mindent nem kapott még.
Ezért a leggyakoribb tanácsot, miszerint több tejtermék joghurt kell, nem reagáltam le mert azt hittem odairtam a fenti helyzetünket..
6.
2. Vagyok
Legyen egy 4. Tipp is.
Nem tetszik az eszköz, amiből meg akarod vele etetni
10. (?) válaszra
Pont emiatt írtam.
Szomorú, hogy elhitted és elhitették veled ezeket a dolgokat, és már azok a “hülyék”, akik nem adnak mesterségeset, mert az “anyatej nem mindig jó”
Pedig de.. de ez már nálad meggyőződés.
Gondolkodjunk logikusan.. egyszerűbb lenne a szervezetnek nem termelni, mint rosszat termelni..
Nem a te tájékozatlanságod zavar, hanem a védőnőé..
Nem az egyetlen szakember vagy inkább szakbarbár .. karöltve a terhesen nem lehet szoptatni típusúakkal.
10 hónaposan kell us, hogy este kapjon..
Nyilván az anyatej önmagában kevés egy ekkora gyereknek, a benne lévő esszenciális zsírsavakat viszont nem fogod tudni tápszerrel adni.. igen sajnos a kezdetektől tápszeres gyerek ezzel a hátránnyal indulnak, ami remélhetőleg sosem derül ki, de nyilván nem tudjuk milyen lett volna az illető anyatejesen.
De nem folytatom, mert csak anyatejnácinak tűnök
Nem vagyok, nem ördögtől való a tápszer sem, ha indokolt / indok az is, hogy megterhelő az anyára nézve, vagy dolgozni megy vagy ezeregy indok lehet/
Csak amiatt írtam még, mert valóban csak félretájékoztatást érzek, küldök pár hiteles linket / kórházban kaptuk/
Aztán lelked rajta, hogy mit csinálsz.
A babád tudja mi a jó neki,figyelj rá!
Pont egy ekcémás kislány anyukájaként mondom ezt.
/nem ette meg a mézédes epret.. betrükköztem neki... belobbant tőle -2 éves múlt már/
Középtájt részletezik az összetételt.. fejve valószínűleg nem is teljesen az jön, mint amit a babád szopna
Viszont én elsősorban gratulálok, hogy eddig is sikeresen szoptattad a gyermekedet. Manapság már a 10 hónap is ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!