Forralt víznél az jó ha reggel felforralom a napi adagot és azt melegítem mindig?
Nem kell mindig frissen forralni ugye?
Illetve az nem baj ha vízköves a víz ? Ezzel nem tudok sajnos mit csinálni, ilyen a csapvíz.
És még azt szeretném megkérdezni, hogy betegyem a forralt vizet a hűtőbe vagy előlmaradhat lefedve a konyhában?
Bocsi, de rutintalan tapis anyuka vagyok, babavizet meg azért nem veszek, mert egyenlőre csak pótlást kap a babám, nagyon keveset, max 2 deci/nap, de inkább kevesebbet , és úgy tudom hogy egy flakon felbontás után csak 1 napig áll el, így pazarlásnak érzem.
Teljesen jó úgy hogy egy nap egyszer kiforralod és lezárt edényben napfenytol elzártan tartod. Egy - másfél napig nyugodtan használhatod. Az edényt amibe a vizet tartod főzd ki előtte úgy mint a cumisüveget, hogy az is kvázi steril legyen. A vizkovet időnként távolítsd el kis ecetes vízzel kijön.
Szerintem a babaviz amellett h drága mikrobiologiailag se biztos hogy olyan tiszta mint a friss víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!