Hiánycikk a tejmentes tápszerek. Létezik, hogy hosszútávon sem lesznek? Akkor mit ad az ember egy pár hónapos picinek?
Azt gondolom aki 10 tápszert ad,darabját 2000ért,az igenis nyerészkedik. Az nem teljes áron vette mint te. Lelke rajta,de én ezt undorítónak tartom,hiszen speciális tápszerről van szó. Nem az van,hogy bemegyek a rossmannba és megveszem a legolcsóbb saját márkás tápszerét mert az van,és szükséghelyzetben jó az. A tejérzékeny kisbabáknak csak ezek a speciális tàpszerek a jók,különben betegek lesznek.Most,hogy ilyen világot élünk,borzasztónak tartom,hogy sokakat még így is csak a pénz mozgat. Félreértés ne essék,nekem is fontos a pénz! De ha ilyenkor nem segítünk egymáson,akkor soha.
Sajnos a tejem nem visszahozható,milyen egyszerű lenne,nem kellene görcsölnöm ezen a kérdésen...
Elhiszem,hogy egyesek nyugodtan hátradőlnek,mert fél évre elegendő tápszert halmoztak fel,ennek ellenére az én fiamnak nem tudom.mit fogok adni ha továbbra sem.lesz. az a néhány doboz ami van,3 hónapos koráig elég.
Ja,ma online patikában rendeltem kettőt,nem tudom kiszállítják e,ha igen az 7000be fog fájni 😔
Én nem vagyok az a típusú ember,aki nyerészkedni akar,mert sosem voltam ilyen,ha valakinek ténylegesen szüksége lenne rá,mint pl. neked, akkor én is odaadnám. Az én lányom is érzékeny tudom,hogy milyen ez...az egész családom laktózérzékeny.Akik valóban nyerészkednek rajta azok azok,akiket leírtál,hogy 10 repect,aztán el is adják,de én csak egyet akartam eladni,amit teljes áron vettem és ugyanúgy nekem is pénzbe került.Egyébként melyik az a fajta amelyiket keresed?
"Kedves" 12-es Volt...megoldottam felnőtt ember módjára, viszont veled ellentétben én sosem kívánnám azt,hogy bárki babája éhezzen...itt bukik ki az,hogy ki milyen ember.
Utolsó nem is rólad beszéltem hidd el. Azért mert én ingyen oda adtam a konakiont megértem aki pénzt kér érte... ez teljesen ugyanolyan. Hiszen mindenkinek pénzbe került.
Az általam említett meg akkor érted te is miért okoz felhàborodást.
Milumil peptit eszik egyébkènt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!