Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Hiánycikk a tejmentes tápszere...

Hiánycikk a tejmentes tápszerek. Létezik, hogy hosszútávon sem lesznek? Akkor mit ad az ember egy pár hónapos picinek?

Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 17:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%
Nem kötelező semmit sem megvenni. Nem szorítanak kést senki torkához,hogy na ezt most megveszed...mindenki el tudja dönteni,hogy sok neki érte vagy sem. Ha sok nem veszi meg ez ennyire egyszerű...
2020. márc. 23. 19:52
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha majd a te gyerekednek nem lesz mit ennie, mert ezen nyerészkednek, akkor legyen nagy a szád.
2020. márc. 23. 19:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a gyerekorvost, védőnőt. Én szóltam nekik, hogy bizonyos fajta speckó tápszer van itthon. Sokat írt fel szakorvos egy receptre és egy doboz fogyott el. Ha hiánycikk lesz es vkinek kell a körzetben, szívesen odaadom ingyen.
2020. márc. 23. 20:05
 14/24 A kérdező kommentje:

Azt gondolom aki 10 tápszert ad,darabját 2000ért,az igenis nyerészkedik. Az nem teljes áron vette mint te. Lelke rajta,de én ezt undorítónak tartom,hiszen speciális tápszerről van szó. Nem az van,hogy bemegyek a rossmannba és megveszem a legolcsóbb saját márkás tápszerét mert az van,és szükséghelyzetben jó az. A tejérzékeny kisbabáknak csak ezek a speciális tàpszerek a jók,különben betegek lesznek.Most,hogy ilyen világot élünk,borzasztónak tartom,hogy sokakat még így is csak a pénz mozgat. Félreértés ne essék,nekem is fontos a pénz! De ha ilyenkor nem segítünk egymáson,akkor soha.

Sajnos a tejem nem visszahozható,milyen egyszerű lenne,nem kellene görcsölnöm ezen a kérdésen...

Elhiszem,hogy egyesek nyugodtan hátradőlnek,mert fél évre elegendő tápszert halmoztak fel,ennek ellenére az én fiamnak nem tudom.mit fogok adni ha továbbra sem.lesz. az a néhány doboz ami van,3 hónapos koráig elég.

Ja,ma online patikában rendeltem kettőt,nem tudom kiszállítják e,ha igen az 7000be fog fájni 😔

2020. márc. 23. 20:15
 15/24 anonim ***** válasza:
32%

Én nem vagyok az a típusú ember,aki nyerészkedni akar,mert sosem voltam ilyen,ha valakinek ténylegesen szüksége lenne rá,mint pl. neked, akkor én is odaadnám. Az én lányom is érzékeny tudom,hogy milyen ez...az egész családom laktózérzékeny.Akik valóban nyerészkednek rajta azok azok,akiket leírtál,hogy 10 repect,aztán el is adják,de én csak egyet akartam eladni,amit teljes áron vettem és ugyanúgy nekem is pénzbe került.Egyébként melyik az a fajta amelyiket keresed?

"Kedves" 12-es Volt...megoldottam felnőtt ember módjára, viszont veled ellentétben én sosem kívánnám azt,hogy bárki babája éhezzen...itt bukik ki az,hogy ki milyen ember.

2020. márc. 23. 20:39
 16/24 A kérdező kommentje:

Utolsó nem is rólad beszéltem hidd el. Azért mert én ingyen oda adtam a konakiont megértem aki pénzt kér érte... ez teljesen ugyanolyan. Hiszen mindenkinek pénzbe került.

Az általam említett meg akkor érted te is miért okoz felhàborodást.

Milumil peptit eszik egyébkènt.

2020. márc. 23. 20:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nem kívántam neked rosszat, és senki babájának sem. Szövegértelmezés.
2020. márc. 23. 20:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert most hianycikk az nem aszt jelenti hogy azert mert fel vasaroljak panikszeruen. Lehet a gyartonal volt valami kis gubanc. Mi is hasonloan jartunk tavaly novemberben a humanaval hogy orszagosan hiany cikk volt.
2020. márc. 23. 22:23
 19/24 A kérdező kommentje:
Addig nincs gond míg van helyettesítő,de jelenleg a pepti mellett a pregomin meg a neocate is hianycikk állítólag.
2020. márc. 24. 02:49
 20/24 Hajnalodik2 válasza:
24%
Ha a baba már 3 hónap után van, nyugodtan lehet neki adni banánt teával pépesítve(hígan), ill. sós vízben főtt krumplit viszonylag folyós állagban.. Lehet adni narancslét babapiskótával.. Sok hülyeség kering arról, hogy félévig csak tápszer (üzlet) vagy anyatej.. (ez is üzlet).. Ha régen egy baba tejérzékeny volt, rizsnyákot (pürésített rizs pici sóval, vagy éppen cukorral).. Nem kell minden sz@rt elhinni. Nekem ikreim voltak, (vannak) próbáltam erőltetni más anya tejét, de csak fogytak és fogytak... Fogtam, banán teával turmixgépben! Egyből jól laktak... 4 hónapos kor után lehet adni krumplit egybefőzve egy db csirkemájjal.. MIndenhez bot turmixot használtam. Az állagot folyamatosan lehet sűrítve adni, hogy szokja a szilárdabb ételt is. Egy éves korukra csirkepörkölt ment le rizzsel szaftjában.. (kikapták a kezemből a kanalamat..)De szerették a brokkoli főzeléket, krumplival, sóval fűszerezve, pici zsiradék féleséggel (én vajjal adtam..)Ja és a paprikás krmplit is imádták virslivel persze enyhén fűszerezve.., bot turmixolva!!) Húsleves főtt krumplival, pici hússal levessel pürésítve.. Hát egyenlőre ennyi..
2020. márc. 26. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!