Fantomalt tápszerről, mi a véleményetek? Hízik tőle a baba? Többi lent.
Kislányom egyáltalán nem akar hízni,amit megeszik azt mind a növekedésre fordítja. 10 hónapos és 85cm 8,3kg. Napi 3x-4x eszik. Általában 400-450-500grammokat eszik meg egy nap,plusz 2-3 üveg tápszert. 9 hónaposan már járt most szalad állandóan. Extra korán kezdett el csinálni mindent így mindig is kisebb súlyú volt,mint kellett volna. Úgy gondoltam, hogy elkezdem neki adni a fantomalt tápszert hátha kicsit szed magára,mert már a védőnő is cs*szeget, hogy sovány a gyerek. Mi a véleményetek róla?
(A receptes kérdést nem én írtam lentebb.)
Igen hatalmas kislány,de ezen nem csodálkozom,mert az apukája 2m magas, szóval genetika,igaz én csak 160cm vagyok,de teljesen az apja. Általában mindenhol másfél-2 évesnek nézik. Múltkor megkérdezte egy "kedves" öreg nő, hogy egy 3 évest minek tologatok babakocsiban? Mondtam neki, hogy 10 hónapos,de,ha 3 éves lenne, akkor sem lenne közé hozzá, hogy én miben tologatom. Kapjuk állandóan a megjegyzéseket pl. egyedül marad,nem talál magának párt,nem lesz rá való ruha felnőtt korában,nem lesz rá cipő. stb stb. Nem gondolnám, hogy a te lányodnak gond lenne a súlyával, főleg úgy, hogy 70cm. Szerintem nincs miért aggódnod. 😊
Na de valakinek valamilyen tapasztalata van-e erről a tápszerről?
Köszi a választ! Hogy alakult a súlya? Gondolom mindig kis vékony kisgyererek volt, szerintem nálunk is mindig az lesz!
Akik esetleg olvassák, Infatrini tápszer bejött, elég drága, de hatásos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!