Espumisan 100mg/ml adható 3 hónapos babának is? Milyen adagolásban?
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 21:23
1/7 anonim válasza:
Kislányom kapta. 5-10 csepp az adagja, de ez rajta van a betegtájékoztatón, aminél okosabbak nem tudunk lenni.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt olvastam 5-10 között nagy a különbség. Persze, minden baba más. Mi most 5 cseppel kezdtük, de lehet, hogy emelni kell, mert éjjel is felsír a pocija miatt. Azt is olvastam, hogy nem lehet túladagolni, tehát nem káros.
2019. dec. 24. 00:05
3/7 anonim válasza:
Nem, nem lehet túladagolni, de a szükséges minimumnál értelmetlen többet adni. Nekünk 8 csepp kellett, az nagyszerűen hatott már, de minden baba más. 4 hónapos korában tudtuk szépen fokozatosan elhagyni, sajnos addig volt hasfájós.
4/7 anonim válasza:
15 cseppet adtam eddig a kajába, és úgy itta. Most már inkább az ujjamat kenem be vele és leszopogatja, 5 ujjnyit szopogat le. Így hatásosabb és fini az íze. Ha egy üveggel meginna sem lesz semmi baja, mert nem szívódik fel, pusztán csak szeleket hajt. Nyugodtan adj neki 15 cseppet, másfél hónapos babám, 2 hetes kora óta ennyit kap. Plusz vegyél biogaiat, reggelente csepp, amíg el nem fogy az üveg. Kellemes ünnepeket!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Kellemes ünnepeket.
2019. dec. 24. 22:36
7/7 anonim válasza:
Inkább a puffadás okát kellene kideríteni, és kizárni az étrendjéből.
BÚÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!