Sok a sava, vagy mi lehet a problema?
Figyelt kérdés
Minden egyes evesnel bukik nem is keveset hiaba van bofizetetve tobbszor is ..orvos azt mondja hogy nembaj mert hizik ..de semmi nem marad meg benne 90% mindig visszajon (es nem csak a nyal miatt tunik tobbnek)..eros hnyas szaga van annak ami visszajoj2019. nov. 29. 14:27
1/8 anonim válasza:
Igen nálunk is ugyan ez volt. Szépen fejlődött de kB soha nem tudtam eltalálni, hogy jól lakott e vagy sem mert rengeteget bukott. Viszont alapból refluxosnak mondta a mi gyerekorvosunk és savlekötőt is kapott. Próbáld meg sűríteni a tápszert esetleg többször etetni kevesebb adaggal. Az én fiam 1 éves múlt mire ezt kinőtte. Nem sír a bukasok után, hogy marja a sáv meg nem erőlködik? Furcsa h nem kapott rá semmit.
2/8 A kérdező kommentje:
Egesz nap ordit foleg mikor bukik elotte aztan utana valamikor olyan jokat alszik ..
2019. nov. 29. 15:11
3/8 A kérdező kommentje:
Most bukos tapszert adok neki mar a 2.felet de semmit nem er az se
Olyan minthogyha az bent maradna es a sav jonne ki mert a tapszer az sargas es suru ..volt hogy azt bukta vissza de viszont ami kijon az szintelen es vizes allagu
2019. nov. 29. 15:12
4/8 A kérdező kommentje:
Ja amugy ketto honapos .. mit kaptatok ra?? Kellett hozza valami orvis vizsgalat vagy siman felirta ??
2019. nov. 29. 15:17
5/8 anonim válasza:
Pontosan így volt amit te is leirtal. Nem volt más vizsgálat elmondtam a dokinak, hogy éjjel nappal ordít, bukuk, nyog erőlködik. Első körben Novalac allernova, igaz ez tejfehérje mentes és sűrített tápszer volt, mellé valamilyen gyógyszer amit úgy adagoltak ki a gyógyszertárban, minden étkezés előtt kellett belekeverni a tápszerbe. Ennek már nem emlékszem a nevére ne haragudj 2éve volt, utána viszont a Gastrotuss szirupot adtam. Tökéletesen bevált és véget ért a 3hónapi szenvedés.
6/8 A kérdező kommentje:
Gastrotuss venykoteles? Mert ha nem akkor megprobalnam hatha
2019. nov. 29. 17:22
7/8 anonim válasza:
Nem vényköteles. De kérdezz rá, hogy 3hó alatt adható e vagy csak utána.
8/8 A kérdező kommentje:
1hetes kortol neten azt irjaak
2019. nov. 30. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!