Kisfiam 7 hónapos, jelenleg 2-es MAM etetőcumival etetem. Mikor váltsak 3-asra?
6 hónapos kisfiam 1-esből eszik és nem fogok még váltani... nem fáj se neki, se nekem az a 10 perc míg megeszi.
Te miért akarsz egyáltalán?
Minél kisebb a lyuk rajta, annál jobban erősíti vele a szájizmait. A szoptatott babáknál természetesen megvan ez az, a tápszeresektől meg elvesszük azzal, hogy egyre könnyebbé tesszük nekik, holott ők is ügyesednek?
Latod majd a gyereken, ha valtani kell. Nehezen eszik, elfarad, “beleizzad” az evesbe, abbahagyja tobbszor es felsir, tekereg, merges es ragja acunigumit, stb.
Legalabbis nekem az egyik nagyobb gyerekem ilyen tuneteket produkalt es most a legkisebb is, amikor az egyesrol kettesre kellett valtani.
Szinten Mam-ot hasznalunk es most 10 honaposan meg mindig a kettesbol eszik. Megvettem mar a harmast kiprobalni, de nem jott be, omlott a tej belole, alig birta nyelni, kifolyt oldalt, felrenyelt. Szoval marad a kettes. Eleve egyesrol kettesre is 5 honapos kora korul tertunk at, mert bukos volt, ha gyorsan evett, akkor visszajott neki minden.
De kiprobalhatod, ha jelet latod annak, hogy a kettes mar kicsi. En elraktam sterilizalva a harmadokat, majd eloveszem valamikor, karba nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!