Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 7 hónapos babám nem issza meg...

7 hónapos babám nem issza meg a tápszert, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy adagja 200 mili szokott lenni, most pedig örülök ha 100 milit elfogyaszt belőle. Váltottam másikra, de az is ugyanígy nem fogy el. Hozzátáplálással nagyon jól haladunk, szívesebben eszik püréket, főzelékeket mint tápszert. Védőnő nyaral, csak 2 hét múlva megyünk hozzá. Tejpépet szoktam neki adni, de napi legalább 400 milit meg kellene innia tápszerből doki szerint, de ha nem fogadja el mégis hogy itassam meg vele? Más folyadék meg nem kell neki, beleszív és kicsorgatja a száján. Hipp combiotik 2est kapott, most milupa 2est teszteljük. Próbáltam több részletben megitatni vele, úgy se volt jó.
2019. aug. 30. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Dokinál is voltál vele?

Lehet valami gond a torkával. Vagy esetleg jön a foga olyankor van baba aki úgy reagál hogy épp csak annyit eszik hogy ne legyen éhes.

2019. aug. 30. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudod megtömni. Iszik, amennyit iszik, ha épp kevesebbet, akkor az ap adj tejbegrízes babakaját v tejpépet. Lassan jöhetnek az igazi tejtermékek, akkor már nem kell így méregetni. 😊
2019. aug. 30. 20:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarom megtömni, csak olyan furcsa, hogy szinte semmi folyadék nem kell neki vagy csak minimális. Ínye nem duzzadt, nem is piszkálja, nem nyűgös, nem olyan mintha bármilye is fájna. Kutacsa rendben van. Nem értem mert eddig mindig úgy várta, ha meglátta higy hozom már gurult, kúszott, mászott, kapkodott érte most meg semmi még ki is ütné a kezemből. Lehet csak ráunt vagy nem is tudom.
2019. aug. 30. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!