Korányi László kecskeméti nőgyógyászról véleményeket várok?
Szakmailag is egy fos.
Akinél minden rendben van, annak jó (annak egy bába is).
Nálunk nem volt...
Én évekkel ezelőtt jártam egyszer a magánrendelésén. Fiatal voltam még nagyon, 18 éves, talán 3. alkalommal jártam nőgyógyásznál. Teljesen elbagatelizálta a problémámat, lekezelően viselkedett velem.
Aztán négy évvel ezelőtt a kórházban is volt "szerencsém" találkozni vele. Az első terhességem elején jártam, véreztem, és ezért kerültem be. Hét végén ő volt az ügyeletes. Eleve nem vette a fáradságot magának, hogy bemenjen a szobákba, minden kismamának a színe elé kellett járulni a nővérpultba (ez nekem nem lett volna gond, de azért volt egy-két túlhordásos, egyéb problémákkal küzdő kismama, akinek nem épp ez volt a szíve vágya). Mikor rám került a sor, akkor csak annyit mondott, "Ja, maga az az aligterhes?! Na, majd meglátjuk, lesz-e ebből a terhességből valami." Ennyi volt a vizit. Jelentem, lett belőle "valami": az imádnivaló kisfiam.
A dokit nem ajánlanám senkinek, bár ebből a két találkozásból az nem derült ki számomra, hogy szakmailag milyen, az viszont világosan kiderült, hogy emberileg milyen, és nekem ez épp elég...
Kérdező, szabad tudni, hogy miért foglalkoztat téged ennyire ez a kérdés? Úgy látom, még most is aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!