Figyelembe fogja venni az orvos a szemész szakorvos véleményét?
Első bababmat 2017ben császárral szültem.
Most ismét babát várunk. 20hetes vagyok. A védőnő elküldött szemeszetre mert elég magas dioptriás szemüvegem van. -5,45;-6
Megvizsgált a szemész és mondta hogy természetes szülés nem javasolt,pláne hogy az első is császár volt (az nem a szemem miatt, még csodálkozott is hogy annó nem küldtek hozza).
Agusztusba megyek az orvosomhoz, mindnekepp figyelembe veszi ezt a szakvéleményt? Semmiképp nem lesz már sima a szülés? Ez azt jelenti hogy program császár lesz?
Figyelembe
Ez az az eset, amikor valóban indokolt a császár.
Meg lehet vakulni,
Egy nőgyógyász sem vállalja a felelősséget..ha van szakorvosi vélemény
Vajon minek küldött volna, ha nem akarná figyelembe venni?
Ennyire ne legyen már valaki megszállott, hogy vállalná a megvakulás kockázatát, csak hogy hüvelyi úton szülhessen.
Mint írtam a VÉDŐNŐ küldött.
Nem,nem vagyok megszállott,mint írtam az ELŐZŐ szülés is császár volt,nekem így is jó, meg úgy is jó lett volna.
Csak kíváncsi voltam hogy 100% hogy mostmar császár lesz-e.
Meg hogy akkor előre megmondja hogy hanyadikán születik meg a baba? Ilyenkor is ki várják a 40hetet, vagy van akit már 38-39 hetesen megcsaszáronak?
Megbeszeles alapjan kivarhatjatok meg a szules beindulasat is!
Ismorosomet, szemproblemaval, 38.heten csaszaroztak.
Milyen szemész nézett meg? Dioptria nem indokol császárt, a szemfenéki kép dönt. A szemészek egy része is rosszul tudja/nem érdekli.
Ettől függetlenül a szülész el fogja fogadni a véleményt. Ha kétségeid vannak, szemészeti másodvéleményt kérj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!