Apás szülésnél tényleg lát mindent az apa, ha elég magas?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy válaszban olvastam ezt. Érdekelne mennyi ráció van benne.
Köszi előre is!
2019. júl. 2. 21:12
11/15 anonim válasza:
Olyat nem lehet csinálni hogy egyszer kimegy aztán visszajön aztán kimegy mert megint nem bírja aztán újra vissza.... De azt meg lehet beszélni a dokival még ha ügyeletes doki is, hogy kitolásnál kimegy és ha megszuletett a baba vissza jön...
12/15 A kérdező kommentje:
Szuper :)
Igen, ügyeletes doki lesz, nem szeretnénk fogadott orvost.
Persze, ha nem bírná, rosszul lenne, akkor isten ments, hogy vissza jöjjön és még rosszabbul legyen.
Köszönöm a válaszokat!
2019. júl. 3. 15:45
13/15 anonim válasza:
Nekem másfél órás volt a kitolás, szóval ez nem feltétlen olyan rövid. Arról nem beszélve, hogy vajúdás alatt is bőven távozik minden szép és jó az ember lányából. Szerintem ha ilyen aggályaitok vannak akkor inkább be se menjen, mert lesznek ott még meglepik.
14/15 anonim válasza:
A párom a fejemnél ült, illetve állt végig. Semmit nem látott abból, ami lent történt. Pedig magas. Ne aggódj 😊
A doki szólt neki, hogy apuka, már látszik a feje, de ő inkább maradt a helyén, amúgy is ezt beszéltük meg.
A második is apás szülés lesz, és semmi baj nincs a szexuális életünkkel 🙂
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez is megnyugtató :) az én párom 210 kb. Szóval ebből indultam ki, hogy ha egy átlag magas ember olyat látott, amit esetleg nem akart, akkor mit fog látni ő 🤔
2019. júl. 9. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!