Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár alatt puki?

Császár alatt puki?

Figyelt kérdés
Rettegek hogy kijön egy adag levegő vagy valami más, hiszen érzéstelenítőt kapok és még tartani sem tudok ott lent semmit.... ráadásul most terhesen felfújtabb a hasam. Hogy kerülhető ez ki? Előzőleg is sürgőségi császárom volt, valószínűleg.most is az lesz és ilyenkot nincs beöntés...
2019. júl. 1. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vajúdás van előtte, akkor addigra azbösszes gáz kijön, ha programozott, akkor meg előtte úgysem ehetsz, nem lesz benned levego
2019. júl. 1. 01:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt honnan tudod előre, hogy sürgősségi császárod lesz?
2019. júl. 1. 01:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kijön se fogod érezni.
2019. júl. 1. 05:03
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Két császárom volt, ott abban a helyzetben egyrészt eszembe sem jutott, másrészt pont nem érdekelne. Mégis mit gondolsz, kik lesznek a lábad között, szende csillámpónik akik amúgy epret kakilnak? Orvosok és műtősök, akik jelen vannak hüvelyi szüléseknél, látnak nap mint nap kakit, pisit, abortátumokat, vért, gennyet, tályogokat, belső szerveket, ezekhez képest egy puki, muhaha.... Hol élsz te fejben, úgy mégis?

Egyébként valóban nem ehetsz a műtét előtt legalább 12 órával, úgyhogy nem valószínű, hogy amúgy fel lennél püffedve. Annyira kár ezen rágódni...

2019. júl. 1. 06:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Toxémiám van, napról napra haladunk...bármelyik pillanatban rossz lehet egy vérkép vagy nst, uh és akkor rögtön császár.
2019. júl. 1. 08:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Vagy vérnyomás kiugrás a napi 5 mérésből...
2019. júl. 1. 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt engedd el. Pont ennyire retteghetnél attól, hogy leesik a műkörmöd, vagy hogy a szülészorvos utálja a mustársárga színt, neked meg olyan a papucsod...
2019. júl. 1. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

hát... ha alatta nem is.. utána biztos lesz :D

én is átéltem februárban, és a bélmozgás csak akkor indul be igazán,mikor már túl vagy rajta 1-2 nappal :D

én jót nevettem rajta, és a doki is csak annyit mondott, örüljünk, ez a rendje a műtét után

2019. júl. 1. 11:11
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Édesem, szülni nem lehet urinő módjára ;) Nem hogy császárnál, sima szülésnél is jön minden a gyerekkel együtt. Sokan észre sem veszik, az ott dolgozóknak pedig hozzátartozik a munkájukhoz. Letörlik, leöblítik és megy minden tovább.
2019. júl. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!