Császár alatt puki?
Két császárom volt, ott abban a helyzetben egyrészt eszembe sem jutott, másrészt pont nem érdekelne. Mégis mit gondolsz, kik lesznek a lábad között, szende csillámpónik akik amúgy epret kakilnak? Orvosok és műtősök, akik jelen vannak hüvelyi szüléseknél, látnak nap mint nap kakit, pisit, abortátumokat, vért, gennyet, tályogokat, belső szerveket, ezekhez képest egy puki, muhaha.... Hol élsz te fejben, úgy mégis?
Egyébként valóban nem ehetsz a műtét előtt legalább 12 órával, úgyhogy nem valószínű, hogy amúgy fel lennél püffedve. Annyira kár ezen rágódni...
hát... ha alatta nem is.. utána biztos lesz :D
én is átéltem februárban, és a bélmozgás csak akkor indul be igazán,mikor már túl vagy rajta 1-2 nappal :D
én jót nevettem rajta, és a doki is csak annyit mondott, örüljünk, ez a rendje a műtét után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!