Létezhet olyan, hogy a kismamát hagyják vajúdni 7-8 órát császárig?
Az első szülés átlag 6-24 h-t tart.
Szóval 7-8 órát mindenkit hagynak vajúdni, ha nem indokolja más,
Mint az idő
En 33 órát vajúdtam. Kitolás előtt közölte a doki, hogy “ez nem fog menni”. Beödémásodott a méhszáj és nem tűnt el. Mondtam neki, ha 24 órával ezelőtt nem vágott fel, most már oldja meg... végül kézzel tágított, és így valahogy kijött a buksija. (En ebből semmit nem éreztem, pedig azt szoktak mondani, nagyon fáj, de 33 óra után igazából már mindegy szerintem, vagy nem tudom...)
De igen simán felvágott volna 33 kicseszett óra után. Azt hittem, ott megverem.
És egyet értek, elszomorító, hogy ennyit hagynak szenvedni. Egy nap után az lenne a minimum, hogy megkérdezzék, mit szeretnél. Aki élvezi, attól nem venném el a lehetőséget, de pl nálunk még fájdalomcsillapító sem volt. Semmi. 33 óra eda, gáz és minden nélkül. És ezek után fel akart vágni. Hát... férjem szerint nagyon meglepődött a doki, ahogy elküldtem a francba. Pedig nem használtam csúnya szavakat, de ez nekem már meg sincs.
Most nézem hogy 2-szer is leírtam
11-24
😅
Na de a 7-8 óra természetes szülésnél is tök normális, sőt az az átlag. Én mindkettőt természetesen szültem és kb 6 óra volt.
Ennyi erővel akkor mindenkit császározzanak meg, aki nem pottyant 2 órán belül? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!