Ha 8 eve 80 ezret kapott a doki, akkor most mennyit adjak?
Figyelt kérdés
Anno sem ez volt a 10szeres ár amit emlegetnek,és most se tervezek annyit mert az 150 ezer lenne.. 100 ezer reális?2019. jún. 26. 15:34
11/16 anonim válasza:
Sok a 100e is és a 80e is. Én nem fizettem, sztkba jártam, ügyeleten szültem és minőségi ellátáat kaptam. Az orvosnak sokat köszönhettem, aki végig kisérte a terhességem, de nem várt el hálapénzt, sem az ügyeletes orvosok. Nem ez a rendszer Magyarországon, csak sokan még mjndig le vannak ragadva ennél.
12/16 anonim válasza:
Kérdező: nem, még ezért se biztos hogy minőségi ellátást kap az ember sajnos. Viszont ne emeld az árfolyamot, sok pénzről beszélünk. 80-nál ne adj többet.
13/16 anonim válasza:
Szerintem ne előre döntsd el. Ha megy minden simán, jó kezekben leszel, figyelembe veszi a kéréseidet, nem sürget, de komplikáció esetén cselekszik, akkor díjjazd mondjuk 120ezerrel, ha nem volt minden 100%-os, akkor maradsz a 100-nál.
14/16 anonim válasza:
Basszus nehogymár ezért kapj minőségi ellátást!Ha egy orvos kretén,az is marad bármennyit adsz.Viszont ha lelkiismeretes akkor nem kell neki ennyi pénz,rendes lesz.Én januárba fogok szülni,magánhoz járok.Nincs tarifája,de hogy 80e nem adok az fix.Elég pénzt hagyok a rendelésén.
15/16 anonim válasza:
Nekem nagyon problémás a terhességem, most vagyok 30 hetes, eddig már több mint 10x voltam a dokimnál magánrendelésen. Egy alkalom 20.000 Ft, így már több mint 200.000at kifizettünk neki. Emellé, mivel programozott császárom lesz (aznapra, amikor eleve ott lenne) én max. 60.000at adok, ha mindennel meg leszünk elégedve.
16/16 A kérdező kommentje:
Nálunk 15 a rendelés...hát nem tudom.párom azt mondta adjak 100at de lehet marad 80... még a szülésznőnek is adok,azt a 20ast inkább beteszem az ő boritékjába.
Én megéreztem,hogy fogadott orvos,egy ágyasban szültem,nem ott ahol a többség vajúdik függönyökkel elválasztva,mindenki figyelmes volt mert tudták ki az orvosom.
2019. jún. 26. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!