Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A nyákdugó lehet átlátszó?

A nyákdugó lehet átlátszó?

Figyelt kérdés

Valamilyen kocsonyás víztiszta átlátszó dolog jött belőlem, ez lehet a nyákdugó?

40 hetes vagyok.

Köszi a válaszokat előre is..

2008. nov. 12. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Simán lehet,nekem is átlátszó volt,pont mint egy adag takony
2008. nov. 12. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
szerintem indulhatok a korházba irj hogy milett
2008. nov. 12. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy a nyákdugó elment még nem kell menni a korházba.Az lehet előtte 2 nappal vagy akár hetekkel is.Majd ha rendszeres fájása lesz/magzatvíz elfolyás.De már nem sok van vissza.Igen lehet a nyákdugó.Mindenkinél más.
2008. nov. 13. 05:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is azon vagyok most már, hogy lehetett átlátszó a nyákdugó. Én még csak a 38. hétben vagyok, de egy hete elég durva összehúzódásaim voltak órákon keresztül, amiről kiderült, hogy csak jósló, viszont a pocakom másnapra leszállt és szintén másnap a te leírásodnak megfelelő színtelen nyálkás sűrű dolog távozott belőlem. Mint mondjuk a színtelen zselatin. Én akkor lebeszéltem magamat arról, hogy ez a nyákdugó lenne, mert mindenki arról számolt be, hogy az színes (barna, piros, rózsaszín). Szerintem nálam nem is egyben jött, mert tegnapelőtt ismét volt egy jelentősebb adag. Korábban még soha nem találkoztam hasonlóval és ez alapján, amit a többiek írtak, most már én is azt hiszem, hogy ez nyákdugó volt.

Neked mekkora mennyiségű volt kb?

2008. nov. 13. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fehéres, átlátszó volt, reggel fél 7kor ment el, fél8kor a magzatvíz is ,este 7re meglett a lányom.
2008. nov. 13. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém mind a 3 gyermekemmel takonyszerű átlátszó de vércsikos volt.bö 2 ujjnyi voltam mikor kicsuszott mindhárom alkalommal.
2008. nov. 13. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!