Szülés utáni napokban előfordult, hogy bepisiltetek?
Nem
De ha elkezdtem nem tudtam kb 6 hétig megállítani.
8. Héten ( naplóból tudom) nagy koncentrálással már igen
Igen! Másnap reggel konkrétan egy az egyben bepisiltem. Rögtön szóltam vizitnél. Azt mondták normális, amiatt van mert a húgycső és az akkörül izmok is megerőltetődtek. Gyerekágy alatt el kell múljon figyeljek oda nagyon, hogy ne legyen teli a hólyagom. 6 hét alatt tényleg elmúlt, de nem egyik napról a másikra.
Sajnos erre nem készít fel senki, kb a legtabubb téma és ott álltam értetlenül, hogy most mi van. Még anyám és az akkorra már 2x szült húgom se mondta.
Császárral szültem, miután kivetttek a katetert egyfolytában pisilnem kellett (a kateter fel is sértett valamit, nagyon fajt a pisiles, mintha fel lettem volna fazvs) és kétszer nem értem el a wc-re. Szerencsére a vérzés miatt használt nagy méretű betetnek hála nem kerultem szégyenbe.
Második csaszarnal nem tapasztaltam ilyet
Eldo szules utan fordult elo az elso heten, olyan formaban, hogyha ereztem, hogy pisilni kell, akkor kb indulnom is kellett a wc-re, mert alig tudtam visszatartani. Nah, elso nap ezt meg nem tudtam. :)
Akkor el is kezdtem az intimtornat, eleg hamar megoldodott ez a dolog. Nyilvan amugy is javult volna magatol is, de a torna sokat segit.
Amugy ez normalis dolog, eleve a terhesseg alatt is gyengulnek a zaroizmok a hormonok miatt, majd a meh sulya miatt, szulesnel pedig nagyon nagy terhelest kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!