Szülés után mikor jön meg, ha nem szoptatok?
Figyelt kérdés
9 hete szültem,és még semmi...Meddig "normális",h még nem jött meg?2010. júl. 8. 08:43
1/12 anonim válasza:
nekem három hónapra jött meg Szerintem ne aggódj!
2/12 anonim válasza:
Nekem kb. 6hétre rá.De ez mindenkinél más.Barátnőm sem szoptatott,mégsem jött meg neki 1 1/2 évig.
3/12 anonim válasza:
15 hónapos volt a pici amikor megjött.
4/12 anonim válasza:
Egyébként hogy hogy nem szoptatod a babát? Remélem nem indiszkrét kérdés.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem,nem indiszkrét.Mert nincs tejem...
2010. júl. 9. 07:17
6/12 anonim válasza:
Ezt nem értem hogy hogy nincs... Ilyenről még nem hallottam.Semmi nem segit? More milk,urtica urens(5ös),lactoherb vagy fitolac? Kórházban nekem se volt,de szerencsére itthon elindult a normális kajáktól.
Egyébként én április végén szültem eddig se hire se hamva a vendégnek..
7/12 A kérdező kommentje:
Eleinte gondoltam,vagyis bíztam benne,hátha beindul.Próbáltam sokmindent.Aztán pótólni kellett,aztán már csak 20 ml volt kettőben(!!),aztán elapadt.Az első fiamnál is ez volt.
2010. júl. 9. 11:57
8/12 anonim válasza:
Nekem sem volt,csak magyarázott mindenki,hogy hú,látszik,hogy tele van,aztán nagy francokat volt tele,próbáltam a fejést,kézzel,géppel,teákat,mindent,nem segített semmi,aztán 2 hónap után feladtam,mert a legnagyobb siker,az egy nap a kettőből a60 ml volt...
9/12 A kérdező kommentje:
Hát igen.Ha nem szoptatsz,akkor jönnek a kérdések egyfolytában,és úgy néznek az emberre,mintha tutti nem akarna,nem??Na,mindegy...
Egyébként köszönöm a válaszokat!Akkor várok türelmesen...még egy darabig...
2010. júl. 13. 07:26
10/12 anonim válasza:
Bocsánat.. csak fura volt mert ilyenről még nem hallottam. De biztos előfordul az ilyen is. Egyébként nekem is elöször csak az egyikből evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!